Tickets reserveren

Tickets reserveren kan via deze website,
aan de ticketbalie
of telefonisch via het nummer 014/56 66 66
- dinsdag tem vrijdag van 10u tot 12.30u en van 13.30u tot 16u
- zaterdag van 10 tot 12 uur
- maandag gesloten

 

Hoe je tickets reserveren en betalen?

Onlinereserveringen zijn mogelijk vanaf de start van de ticketverkoop. Je kan ook makkelijk online betalen en je tickets thuis afdrukken of downloaden in de Ticketmatic app. Indien gewenst kan je aan de balie van de Werft met betaalkaart of met cultuurcheques betalen. We aanvaarden geen contante betalingen meer. 

Onze prijzen

Bij elke voorstelling vermelden we de ticketprijs en de vroegboekprijs. Tickets mogen onder geen beding worden verder verkocht aan andere tarieven dan vermeld op het ticket. Indien dit toch gebeurt zal het ticket ongeldig gemaakt worden. Onze tarieven zijn inclusief BTW.

Ticket verloren of vergeten

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. We rekenen wel 2,5 euro administratiekosten aan als we een los ticket opnieuw uitprinten.

Annuleren

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast. Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.