De start in detail:

De voorbije weken werd achter de schermen in de Werft hard gewerkt om vanaf 1 september terug veilig te kunnen starten op basis van de strengste normen die er gelden voor de cultuursector. 
Het verheugt ons dan ook je te kunnen melden dat we je terug veilig kunnen verwelkomen voor een prachtig cultuuraanbod.

Wegens de geldende veiligheidsmaatregelen en daaraan verbonden capaciteitsbeperking besloten een aantal artiesten, gezelschappen en lokale verenigingen hun voorstellingen te annuleren of verplaatsen naar het seizoen 21-22. Voor voorstellingen waar we een grote interesse verwachten, werden twee voorstellingen op dezelfde avond gepland. Aanvangsuren kunnen daardoor afwijken van die in de brochure. Eveneens werd en wordt ons programma aangevuld met coronaproof aanbod. Een volledig up-to-date overzicht van ons aanbod vind je terug op www.dewerft.be.

Zoals we reeds aankondigden start onze online ticketverkoop op 4 september om 19u00. 
Vanaf zaterdag 5 september kan je ook aan de balie terecht.

Om beter te kunnen inspelen op wijzigende veiligheidsmaatregelen, gaan voorlopig enkel de voorstellingen tot 8 november in verkoop. 
In een latere fase brengen we dan de rest van het seizoen in verkoop. Hoe en wanneer dat zal gebeuren kondigen we jullie tijdig aan via al onze digitale kanalen.

Op dit eerste moment brengen we slechts een beperkt aantal tickets in verkoop. Zodra het volgens de veiligheidsraad mag, hopen we dat aantal nog te kunnen verhogen. Per voorstelling wordt er dan ook een wachtlijst aangelegd zodat we bij versoepelingen direct alle geïnteresseerden kunnen contacteren. In sommige gevallen zullen we ook overgaan tot het organiseren van een tweede voorstelling. Het is daarom belangrijk dat je je registreert op de wachtlijst. 

Voorlopig werken we met ongenummerde kaarten. Mogelijk worden de gereserveerde kaarten een week voor de voorstelling omgeruild voor genummerde zitjes ofwel krijg je ter plaatse een zitplaats toegewezen door een medewerker volgens de dan geldende social distancing regels. Het is daarom belangrijk dat je wel meteen je tickets per bubbel reserveert.  Je kan enkel samenzitten met je bubbel indien deze tickets samen werden gereserveerd en jullie bubbel zich volledig en dus gelijktijdig aanmeldt in de Werft.
Je kan de voorstelling alleen bijwonen met jouw gezin (of de personen met wie je samenwoont) en jullie 5 vaste contacten, met een absoluut maximum van 10 personen.

In de week voor de voorstelling ontvang je van ons een servicemail met de nodige richtlijnen over je bezoek.

Als je reserveert, verklaar je je ertoe bereid de geldende maatregelen – inclusief het dragen van een mondmasker tijdens de voorstelling - voor je theaterbezoek na te leven en toe te passen, bij weigering wordt je onherroepelijk de toegang geweigerd.

Als er na je reservering een voorstelling geannuleerd wordt omwille van strengere covidmaatregelen, dan betalen we de tickets integraal terug.

Let op: sommige voorstellingen hebben andere aanvangsuren dan je gewend bent of dan je aanvankelijk in de brochure hebt gelezen. Kijk dus zeker na of het moment voor jou past, alvorens je kaarten bestelt.
 

Ben je rolstoelgebruiker of heb je een andere fysieke beperking? Meld dit dan zeker bij je reservatie zodat we jou tijdig geschikte plaatsen kunnen bezorgen. Opgelet: dat kan enkel via telefonisch contact of aan de balie.
 

De cultuursector werd enorm hard getroffen door covid-19 met een langdurige sluiting enerzijds en een capaciteitsbeperking voor bezoekers voor onbepaalde duur. De capaciteitsbeperking in combinatie met de precaire financiële situatie van de sector en de gewijzigde wijze van verkoop, maakt dat we gedwongen zijn de standaard toegangsprijs te hanteren voor onze voorstellingen. Daardoor vervalt de vroegboekprijs. 
We willen benadrukken dat de vrijetijdspastarieven voor personen met een beperkt inkomen blijven gelden. Meer info over de vrijetijdspas vind je op www.geel.be/vrijetijdspas.

We zijn jullie enorm dankbaar voor de talrijke ondersteuningen en bemoedigende woorden die we van jullie in deze moeilijke periode mochten ontvangen.

We kijken ernaar uit om jullie terug te verwelkomen!