Tekenwedstrijd: IK HEB EEN DROOM

 

Wedstrijdreglement tekenwedstrijd “IK HEB EEN DROOM” 2020

 1. De tekenwedstrijd “IK HEB EEN DROOM” is een organisatie van AGB CULTUUR GEEL (Cultuurcentrum de Werft, Werft nr. 32, 2440 Geel).
 2. Wie kan deelnemen? Alle kinderen van 6 tot 14 jaar. We gaan ervan uit dat de minderjarige deelnemer toestemming heeft van zijn/haar ouders of voogd. 
 3. Deelname aan deze wedstrijd is gratis. De ingezonden tekening blijft eigendom van Cultuurcentrum de Werft. Cultuurcentrum de Werft zendt de inzendingen niet terug naar de deelnemers. 
 4. Vermeld op de achterkant van elke tekening de naam en voornaam, het telefoonnummer en adres van de indiener in hoofdletters.
 5. Inzending gebeurt op kosten van de deelnemer.
 6. Elke deelnemer mag maximum 1 tekening indienen, formaat A4. De techniek voor de tekening is vrij te kiezen. De tekening moet een originele creatie zijn van de deelnemer.
 7. We hangen zoveel mogelijk tekeningen op aan de binnenzijde van de ramen van de Waai. Zo kan iedereen ze langs de buitenzijde bewonderen. De ruimte van de Waai binnenkomen is niet mogelijk.
 8. Je kan je tekening verzenden naar: Cultuurcentrum de Werft, Werft nr. 32, 2440 Geel. Of gewoon in de brievenbus achterlaten op ditzelfde adres.
 9. De wedstrijd loopt van 12 november 2020 tot en met 1 december 2020.
 10. Alle inzendingen moeten binnen zijn op 1 december 2020.
 11. We hangen de tekeningen op vanaf 2 december 2020.
 12. Het Cultuurcentrum mag de tekeningen gebruiken, op de website zetten, op Facebook, Instagram, etc., verwerken in publicaties, ….). maar geenszins gebruiken voor commerciële doeleinden. 
 13. Er zullen 5 winnaars worden bekendgemaakt op 6 januari 2021. De namen van de winnaars zullen te vinden zijn op onze website. De 5 winnaars kunnen hun prijs afhalen in het Cultuurcentrum, na afspraak.
 14. Cultuurcentrum de Werft vindt het belangrijk om zorgvuldig met je persoonsgegevens om te gaan, conform GDPR. We geven je gegevens niet door aan andere partijen.
 15. De jury bestaat uit leden van de Geelse Vrijetijdsdiensten. De jury maakt uit de ontvangen inzendingen een selectie en duidt de 5 winnaars aan. Bij de beoordeling is vooral de originaliteit en de invalshoek belangrijk. De beslissing van de jury is bindend en onherroepelijk. 
 16. De bekendmaking van dit wedstrijdreglement gebeurt op de website van Cultuurcentrum de Werft Geel: www.dewerft.be
 17. Door het inzenden van een tekening aanvaardt de deelnemer uitdrukkelijk de bepalingen en voorwaarden van bovenstaand reglement.