Lotte Stevens

Artist

Lotte Stevens schitterde al op het podium als Liesl Von Trap in The Sound Of Music en in andere producties zoals Evita, Little Mermaid, de Rocky Horror Show en ’40-’45.

Maar dat is nog niet alles! Lotte is ook een veelzijdig talent op het scherm, met rollen in series zoals Hoodie op Ketnet en als lid van De Ketnetband.

Als backing vocal deelde ze het podium met artiesten als Helmut Lotti en Paul Michiels.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze onlangs de iconische rol van 'Mega Mindy' overgenomen en zal ze tot maart nog te zien zijn in Red Star Line, gevolgd door een glansrol als Jeanne D'Arc deze zomer.

Wil je Lotte boeken voor een speciale gelegenheid? Dat kan! Of het nu gaat om een huwelijk, een begrafenis of een ander feest, Lotte (en haar band) staan klaar om elk evenement op te leuken met hun onvergetelijke optredens. Met haar veelzijdige talent en betoverende stem zorgt Lotte voor de perfecte sfeer, of het nu gaat om een vrolijke viering of een meer ingetogen gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om Lotte Stevens te boeken en maak van jouw evenement een echt onvergetelijke ervaring!

Bron: https://www.lucstevensproducties.be/productie/lotte-stevens