Tickets reserveren

TICKETS RESERVEREN

Tickets reserveren kan via deze website,
aan de ticketbalie
- dinsdag tem zaterdag van 10u tot 12u
- zondag en maandag gesloten
of telefonisch via het nummer 014/56 66 66
- dinsdag ten vrijdag van 10u tot 12u en van 13u30 tot 16u
- zaterdag van 10u tot 12u
- zondag en maandag gesloten 

HOE JE TICKETS RESERVEREN EN BETALEN?

Online reserveringen zijn mogelijk vanaf de start van de ticketverkoop. Je kan makkelijk online betalen en je tickets thuis afdrukken of downloaden in de Ticketmatic app. Indien gewenst kan je aan de balie van de Werft met betaalkaart of met cultuurcheques betalen. We aanvaarden geen contante betalingen.

ONZE PRIJZEN

Bij elke voorstelling vermelden we de ticketprijs en de vroegboekprijs. Tickets mogen onder geen beding
worden verder verkocht aan andere tarieven dan vermeld op het ticket. Indien dit toch gebeurt zal het ticket ongeldig gemaakt worden. Onze tarieven zijn inclusief BTW.

RUILEN VAN TICKETS

Het ruilen van tickets is niet mogelijk. We raden aan om je tickets online te reserveren. Een digitaal aangekocht ticket kan je op een veilige manier te koop aanbieden aan andere kandidaat kopers via www.ticketswap.be.
Dit is echter niet mogelijk met tickets die je aan de balie aangekocht hebt. Reden temeer om online te bestellen.

UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN

Het gebeurt dat plaatsen die om productionele redenen geblokkeerd worden op een later moment alsnog in verkoop komen. Registreer je daarom online binnen ons ticketsysteem op de wachtlijst indien de voorstelling die je wilde bijwonen uitverkocht is. Je wordt bij het vrijkomen van eventuele plaatsen gecontacteerd per e-mail, waarna je online tot reservatie en betaling kan overgaan.
Check ook www.ticketswap.be indien je tickets wenst voor een (uitverkochte) voorstelling. Klanten die afzien van hun bezoek, kunnen daar hun tickets kwijt. Registreer je eventueel als geïnteresseerde bezoeker zodat men je op de hoogte kan houden indien er tickets beschikbaar komen. Staat de betreffende voorstelling niet
op Ticketswap? Maak dan zelf de voorstelling aan en registreer je als geïnteresseerde bezoeker.

TICKET VERLOREN OF VERGETEN

Geen drama, de computer heeft al je gegevens geregistreerd. 
We rekenen wel 2,50 euro administratiekosten aan als we een los ticket opnieuw uitprinten.

ANNULEREN

Betaalde kaarten worden niet terugbetaald, omgeruild of vervangen, behalve wanneer de voorstelling wordt afgelast of verplaatst naar een andere datum.

PROGRAMMAWIJZIGINGEN

Het programma, de bezetting, de locatie en de datum van de voorstellingen kunnen soms wijzigingen ondergaan. We houden je steeds zo correct mogelijk op de hoogte.