Schouwburg

 

Ben je op zoek naar een zaal geschikt voor concerten, theater, shows, academische zittingen, conferenties,...? Onze schouwburg biedt plaats aan 428 personen en beschikt over een ruime foyer voor het ontvangen van bezoekers. De tribune en het podium ondergingen het laatste jaar een ware facelift dus je bent zeker van kwalitatieve zitplaatsen en het neusje van de zalm aan podiumtechnisch materiaal. 

Kijk gerust rond op onze tribune (360° foto). Het zaalplan vind je hier.

 

En ook het podium onderging een ware facelift. (360° foto)

Er zijn verschillende afzonderlijke artiestenloges met douche aanwezig die voor de vrolijke noot elk een eigen kleur toegewezen kregen. Handig te herkennen en benoemen!

 

Voldoet onze schouwburg tot hiertoe aan je eisen? Dan heb je zeker nog vragen betreffende het reglement, de gehanteerde prijzen en een eventuele uurregeling. Hieronder vind je alvast de nodige basisinfo terug.

 

Uiteraard heeft je evenement ook technische noden. De technische fiche van onze schouwburg kan waarschijnlijk al een heel aantal van je vragen beantwoorden.

 

Wil je drank aanbieden? Geef je bestelling minstens veertien dagen vooraf door via zalen.dewerft@geel.be en team zaalhuur doet het nodige. Zij bezorgen je op vraag ook de meest recente prijslijst.

Heb je na het lezen van al deze informatie nog vragen zoals bijvoorbeeld over de beschikbaarheid? Team zaalhuur staat je graag te woord via zalen.dewerft@geel.be. Eénmaal je antwoord kreeg op al je vragen kan je aan de slag met het aanvraagformulier

Wij verwelkomen je alvast met open armen!