Zalen in de Werft en de Waai

 

Pasklare oplossingen

We hebben verschillende zalen en lokalen ter beschikking die je kan huren afhankelijk van de gelegenheid. Voor voorstellingen, congressen, concerten, dansoptredens, etc. is er onze schouwburg. Voor vergaderingen, lezingen, workshops, etc. hebben we de polyzaal en de expozaal ter beschikking. Ook onze foyer kan je huren. Voor fuiven maar ook andere evenementen van bedrijven en verenigingen hebben we de Waai ter beschikking en ook de lounge van de Waai kan je huren. 

Op jouw vraag kunnen de zalen en lokalen ingericht worden met educatief en presentatiemateriaal.

Al je vragen in verband met zaalhuur kan je stellen via zalen.dewerft@geel.be.

Zalen in de Werft

De Werft is in de eerste plaats een cultuurcentrum maar beschikt ook over een aantal zalen die kunnen gehuurd worden door verenigingen, organisaties, bedrijven, etc. voor verschillende doeleinden. Hieronder vind je een overzicht. 

Zalen in de Waai

De Waai is in de eerste plaats een fuifzaal voor jongeren, maar ook verenigingen en bedrijven kunnen deze zaal huren. De zaal biedt plaats aan 999 feestvierders. De capaciteit van de lounge bedraagt 300 personen. Beide ruimten kunnen ook apart gehuurd worden. De infobrochure kan je hier downloaden. 

De Waai kenmerkt zich door zijn uitzonderlijke architectuur, zowel binnen als buiten. In het grondplan onderscheiden we als belangrijkste onderdeel de polyvalente zaal en de lounge die daarrond is gebouwd volgens het box-in-box principe. Vanuit de lounge kan je naar de sanitaire unit, de vestiaire, de keuken en de rokersruimte. Op de eerste verdieping is een kleine vergaderzaal voorzien, die tevens als loge kan gebruikt worden.