Comedy Café

Lev Vanorbeek, Warre Verlinden, Els Verhofstede en Milan Borms en MC Tom Cools
di 12 nov om 20u15 - 22u10
di 12 nov
20u15 - 22u10

De Waai, café-opstelling, drankje bij de hand, nieuw talent en gevestigde namen en 175 stoelen met op één daarvan misschien wel jij… dat is de fomule van ons Comedy Café! 

Tijdens dit Comedy Café is Tom Cools de MC van dienst. Hij ontvangt Warre Verlinden, Lev Vanorbeek, Els Verhofstede en Milan Borms.

Lev Vanorbeek, een biker uit Zepperen, ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren en humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij zal je overtuigen met grappige observaties uit het dagelijkse leven, soms zelfs in het plat Zeppers! Lev draait al meerdere jaren mee in het comedy-milieu en was begin januari het voorprogramma van Erhan Demirci in de Werft. De uitverkochte zaal ging voor de bijl en achteraf hoorden we veelvuldig in de foyer “Van die Lev, willen wij meer zien!” weerklinken. At your service!  

Els Verhofstede is een stand-up comédienne uit Halle. In haar 'late forties', na een late roeping als comédienne, speelt ze een salvo aan grappen op hoog tempo en belicht onderwerpen als vrouwelijkheid, ouder worden, de menopauze en de uitdagingen van het opvoeden van puberende en jongvolwassen kinderen. Els stond in de halve finale van Humo’s Comedy Cup 2023 en in de finale van The Lunatic Comedy Award 2022 en ze wat te zien in Comedy Casino! 

Milan Borms is het liefdeskind van een standvastige relatie tussen muziek en stand-up comedy. Tussen lach en middelvinger, talenten en gebreken, zoekt hij de weg naar het vervullen van een droom: 'Doen wat je graag doet, en daarvan kunnen eten!'

De negentienjarige Mechelaar Warre Verlinden in het grote comedytalent van de toekomst. Een ontwapende podium charmeur die de zaal kan opzwepen en helemaal uit zijn handen kan laten eten! Eind november ’23 won Warre als jongste deelnemer ooit de jury persoonlijkheidsprijs van het Groninger Student Cabaret Festival, een festival waar o.a. Theo Maassen, Martijn Kardol en Pieter Verelst ooit met de prijzen gingen lopen. Leermeester van Warre Verlinden aan het conservatorium van Mechelen is Thomas Smith. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring in jeugdreeksen op tv. Het meest bekend is hij dan weer van zijn rol als zoon van Tom Waes in Undercover.

Startschot Tarief: 11 €
Aanloop Tarief: 15 €
Laatste Kans Tarief: 20 €