© Jules August Photography

That old feeling

Jef Neve
vr 15 nov om 20u15 - 21u30
vr 15 nov
20u15 - 21u30
  • vr 15 nov
    20u15 - 21u30
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Kun je je de laatste keer herinneren dat je een geweldige avond had met vrienden? Die avond die je nooit meer vergeet, omdat je zo genoten hebt? Zittend rond de tafel, de lichten een beetje gedimd, kaarsen of de open haard brandend, die fantastische fles die je hebt bewaard voor speciale gelegenheden staat open, maar bovenal ben je omringd door de meest dierbare mensen in je leven, mensen waar je van houdt en die ook van jou houden, mensen bij wie je je thuis voelt en die je volledig vertrouwt. En dan plotseling, midden in die avond vol gelach en plezier, overweldigt je dit warme gevoel van geluk. Nou, dat, precies dat moment waarop je hart helemaal vervuld is, dat is het gevoel waarop ik dit album heb gebouwd, dat is That old feeling.

Dus open je hart, neem de tijd om achterover te leunen, geniet van een goed glas van wat je maar wilt en laat deze muziek je meenemen op een reis met een grote glimlach! Bekende en minder bekende songs passeren, naast eigen werk natuurlijk, de revue op That old feeling. Van Damien Rice tot Marvin Gaye en Paul Simon, op de plaat ingezongen door een schare ongelofelijk straffe zangers en zangeressen (oa Madeleine Peyroux, Trijntje Oosterhuis, Johnny Manuel en Sam Sparro,…).

Live wordt dit op een fantastische manier vertolkt, met de weergaloze “Mo” (Monique Harcum, VS/BE) en haar collega met de warmste stem die u in tijden hoorde Sam Merrick (UK) op zang. Doe daarbovenop nog een straffe ritmesectie (Nathan Wouters op bas, Jens Bouttery op drums) en de muzikale broer van Jef, Teus Nobel op trompet, samen met Andy Dhondt op sax en Pieter Kindt op bastrombone en laat die bende aangestuurd worden door de man wiens vuur en passie uit de piano spat, en u zal snel verstaan wat er met That old feeling bedoeld wordt.

Startschot Tarief: 22 €
Aanloop Tarief: 26 €
Laatste Kans Tarief: 30 €

 

 

Credits

Jef Neve: piano
Monique Harcum: vocals
Sam Merrick: vocals
Nathan Wouters: bas
Jens Bouttery: drums
Teus Nobel: trompet
Andy Dhondt: saxofoon
Pieter Kindt: bastrombone