© Marlies Verschueren

Comedy Café

Marlies Verschueren en MC V-Gina
wo 14 mei om 20u15 - 22u15
wo 14 mei
20u15 - 22u15

De Waai, café-opstelling, drankje bij de hand, nieuw talent en gevestigde namen en 175 stoelen met op één daarvan misschien wel jij… dat is de fomule van ons Comedy Café!

Tijdens dit Comedy Café is niemand minder dan V-Gina de MC van dienst. V-Gina, zo Geels als de Sint-Dimpnakerk, is als Floere Foefke al vijftien jaar een fenomeen in de kleine maar bruisende Vlaamse travestiewereld. In 2022 vulde ze met de Floere Foefkes dagen na mekaar de schouwburg van de Werft en nam ze de presentatie van de Oavet van de Platte Klap voor haar rekening.

"Ik denk dat ik een vrouw ben...," zo kwam Marlies Verschueren uit de kast tegenover haar familie en vrienden. Als klein jongetje werd ze soms 'juffrouw' genoemd, wat ze vreselijk vond. Maar meer dan veertig jaar later, besefte ze eindelijk dat ze zich altijd al vrouw had gevoeld. Tijdens haar transitie schreef ze een stand-up comedy act, waarin ze haar reis met een flinke dosis zelfspot deelt. De hilarische momenten zijn tegelijkertijd bitterzoet, scherp en ontroerend.

In de aanloop naar de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie op 17 mei geven we dit Comedy Café een thematische invulling. Het programma wordt verder aangevuld.

Startschot Tarief: 11 €
Aanloop Tarief: 15 €
Laatste Kans Tarief: 20 €