© Laura Cortese en Bert Ruymbeek

Trappist en nootjes

Laura Cortese en Bert Ruymbeek
wo 14 mei om 14u00 - 15u15
wo 14 mei
14u00 - 15u15

Laura Cortese (VS) en Bert Ruymbeek delen een gemeenschappelijke interesse in verhalen en goede folkmelodieën, zowel traditionele als nieuwe composities. Als duo schrijven ze vaak muziek voor belangrijke momenten in het leven. Een selectie van deze liedjes en melodieën, samen met de bijbehorende verhalen, vormt de basis van het programma dat ze samenbrengen. Door de muziek en verhalen leer je de werelden kennen waarin ze beiden zijn opgegroeid.

Het afgelopen seizoen waren Laura en Bert te gast in de Werft met het betoverende en zeer positief ontvangen "Hiraeth". Laura Cortese is geboren en getogen in San Francisco, Californië. Ze is een veelzijdige artieste, zowel als bandleider, docent en mede-oprichter van Miles of Music Camp. Bert Ruymbeek komt uit Belsele en is vooral bekend van zijn werk met WÖR, waar hij oude melodieën uit de Lage Landen nieuw leven inblaast met nieuwe energie.

Tijdens Trappist en nootjes geniet je van een sterk concert. Je ticket omvat concert, een drankje en een portie nootjes. We zorgen dat er minimaal één speciaalbier – niet noodzakelijk een trappist – op de kaart staat. Uiteraard staat het je vrij een andere optie van de kaart te kiezen.

Startschot Tarief: 9 €
Aanloop Tarief: 13 €
Laatste Kans Tarief: 16 €

 

 

Credits

Laura Cortese: Zang, viool
Bert Ruymbeek: Accordeon, harmonium