© Bart Boodts

70 rpm

Nigel Williams
za 16 nov om 20u15 - 22u00
za 16 nov
20u15 - 22u00
  • za 16 nov
    20u15 - 22u00
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

De titel van de nieuwe zaalshow van Nigel Williams zegt weinig, maar tegelijkertijd alles. 
Nigel is een oude rot in het vak. Hij heeft er tien avondshows opzitten en draait nog op volle toeren, aan zeventig revolutions per minute om precies te zijn. Wie hem kent, weet dat hij een passie heeft voor het vak en zich vol overgave stort op elk optreden.

In 70 rpm neemt hij je mee achter de schermen van zijn eigen hoofd en probeert hij erachter te komen hoe de wereld ons, mensen, gek maakt met de op volle toeren draaiende ‘vooruitgang’. 
Hij geeft je inkijk in hoe hij zich in de loop van de jaren heeft moeten aanpassen of zelfs heeft moeten heruitvinden om mee te kunnen met de evolutie die sneller en sneller raast richting …?

Onze leeftijd is niet alleen een nummer, maar ook een verzameling meningen, vooroordelen en nostalgische mythes die ons parten spelen bij het heruitvinden van onszelf. Dit levert een fikse portie humor op.

Nigel is zeventig en nog lang niet uitgepraat.

Startschot Tarief: 14 €
Aanloop Tarief: 17 €
Laatste Kans Tarief: 20 €

 

Geen Vlaamse comedian beheerst de kunst van de stand-up zoals Nigel Williams. Op het podium is hij helemaal in het moment, alert voor publiek en omgeving, vrolijk freewheelend zonder te vergeten wat hij te vertellen heeft.