© Bas De Brouwer

Life Actually

STEL
vr 29 nov om 20u15 - 21u30
vr 29 nov
20u15 - 21u30
  • vr 29 nov
    20u15 - 21u30
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Welkom bij de romantische komedie. Het genre dat verguisd wordt, maar waar stiekem iedereen van smult. Net zoals met junkfood. We weten dat het niet voedzaam is, maar wat smaakt die guilty pleasure heerlijk! De romcom belooft dat liefde het antwoord is op alles, met als enige voorwaarde een minimale emotionele (en soms uiterlijke) transformatie. Wat een belofte!- Wat een vooruitzicht!

In Life Actually ontmoeten een man en een vrouw elkaar na een romcom te hebben gezien. In een absurde dialoog over de romcom raken ze zelf verstrikt in het genre. Een romcom over een romcom na een romcom.

Een humorvolle ontmoeting tussen twee mensen die duidelijk wel voor elkaar willen vallen, maar het moeilijk vinden hun idealen opzij te schuiven. Lukt het hen romantiek en realisme te verzoenen?

Koop deze voorstelling extra voordelig via ons ROMCOM-pakket. Koop tickets voor zowel deze voorstelling als de voorstelling Waarover ik fantaseer als ik over de liefde fantaseer (werktitel) van tg STAN/Sara Haeck i.s.m. Bart Hollanders op woensdag 12 maart 2025 en betaal slechts 20 € voor beide voorstellingen t.e.m. 15 september 2024. 

Startschot Tarief: 12 €
Aanloop Tarief: 15 €
Laatste Kans Tarief: 18 €

 

 

Credits

Tekst, concept en spel Thomas Claessens en Romy Moons
Zakelijke en productionele ondersteuning Werkplaats Walhalla
Eindregie Daniël ‘t Hoen
Lichtontwerp Scott Robin Jun
Dramaturgie Sanna Elon Vrij
Productie Werkplaats Walhalla / Stichting STEL
Met de steun van Gemeente Rotterdam, Elise Mathilde Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Zuid-Holland, deAuteurs
Met dank aan Sanne Vanderbruggen, De Brakke G