© Carmen De Vos

Tedere baldadigheden

Guido Belcanto en Het Broederschap
do 30 jan om 20u15 - 21u30
do 30 jan
20u15 - 21u30
  • do 30 jan
    20u15 - 21u30
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Tedere baldadigheden, het nieuwe album van Guido Belcanto laat een terugblik horen van een gelauwerd zanger die met weemoed en humor terugkijkt op de vele ondeugende avonturen die zijn leven tekenden. De liefde overheerst, maar ook de tragiek en tristesse laten hun sporen na bij Belcanto zelf en de gelittekende zielen van de vele kleurrijke personages die in zijn songs tot leven komen. 

Guido Belcanto creëert met zijn songs al meer dan veertig jaar een volstrekt eigen universum waarin het goed vertoeven is. Een warme, herkenbare thuis voor iedereen, jong of oud, arm of rijk, winnaar of verliezer. Een thuis ook, meesterlijk op een podium gebracht waarbij het publiek zonder gêne zichzelf mag zijn, het geluk mag prijzen, de geleden schade mag opmeten, de tranen mag laten vloeien en de lach mag laten klinken.

Guido Belcanto heeft in totaal vijftien albums en diverse compilaties op zijn actief. Met een indrukwekkende catalogus van zo’n driehonderd liederen is hij een van de boegbeelden van het Vlaamse lied. Een volstrekt authentiek fenomeen dat nog steeds de zalen laat vollopen met zijn hartverwarmende en intense optredens die niemand onberoerd laten en waarbij de intense band met zijn publiek op magische wijze tastbaar wordt. Elke avond weer opnieuw. 

Tijdens deze tournee wordt hij ondersteund door zijn band Het Broederschap: Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts en Geert Hellings.

Startschot Tarief: 25 €
Aanloop Tarief: 27 €
Laatste Kans Tarief: 30 €

 

Credits

Guido Belcanto en Het Broederschap bestaande uit Lieven De Maesschalk, Andries Boone, Maarten Moesen, Nicolas Rombouts en Geert Hellings.