© Ruben Schipper / Marcel van den Broeck

De Kringloper

Chris Verlaan
vr 28 mrt om 20u15 - 22u00
vr 28 mrt
20u15 - 22u00
  • vr 28 mrt
    20u15 - 22u00
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Chris Verlaan, een Nederlands comedian met autisme wordt in de Nederlandse pers wel eens vergeleken met Toon Hermans, Kees Torn en Herman Finkers. Ons wist deze voormalig winnaar van het prestigieuze Cameretten te overtuigen met zijn gortdroge toon, zelfspot en reusachtig sarcasme. Omarm hem – figuurlijk !!! – en hij zal je niet teleurstellen! 

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw en een boosaardige asielkat in huis. En dan ook nog al dat theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer. Het leven van de autistische Chris Verlaan valt niet mee. Gelukkig is er voor hem nog een laatste toevluchtsoord, zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Maar ook deze veilige haven wordt steeds meer overgenomen door failliete middenstanders, verlichte hipsters en beeldschone Oekraïense vrouwen. Is er nog ergens een veilig thuis voor Chris?

Chris vlucht het liefst naar kringloopwinkels. Tijdens zijn tournee brengt Chris voorafgaand aan de voorstelling dan ook graag een bezoekje aan de plaatselijke shop. In De Kringloper neemt Chris je mee naar zijn – voorheen rustige – omgeving van de kringloopwinkel, waarin hij ook daar niet kan ontkomen aan levensvraagstukken zoals de voordelen van solo-daten, het juiste moment van valeriaan gebruik, een cursus ‘gepest worden’ en de innerlijke angsthaas omarmen.

Startschot Tarief: 12 €
Aanloop Tarief: 16 €
Laatste Kans Tarief: 20 €