© Bobbejaan

Bobbejaan 100

Otto-Jan Ham, Barbara Dex, Nele Paelinck en Jan De Smet
vr 25 apr om 20u15 - 22u00
vr 25 apr
20u15 - 22u00
  • vr 25 apr
    20u15 - 22u00
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Bobbejaan Schoepen was wellicht onze allereerste “vedette” die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. We kennen allemaal zijn naam, en dikwijls onbewust zijn oeuvre. Met zijn ongebreidelde fantasie en onweerstaanbare humor bracht hij wat zonneschijn en een stukje Amerikaanse droom in de wat duistere jaren na de oorlog en de euforische jaren ‘50 en ‘60.

Bij de honderdste verjaardag van zijn geboortedag past dan ook een groot eerbetoon. De ‘Muzikale Monumentenzorg’ wordt absoluut geen nostalgische avond, maar een grandioze ode aan het vakmanschap van één van onze grootste artiesten.

Hiervoor zorgen de jonge talenten Otto-Jan Ham en Nele Paelinck in combinatie met ervaringsdes kundigen Barbara Dex en Jan De Smet, begeleid door het wonderbaarlijk wendbaar orkest De Goede Moordenaars: Stoy Stoffelen, Dominique Vantomme, Guido Op de Beeck en Firmin Michiels.

Startschot Tarief: 25 €
Aanloop Tarief: 27 €
Laatste Kans Tarief: 30 €

 

Credits

Met: Otto-Jan Ham - zang Barbara Dex - zang Nele Paelinck – zang, viool Jan De Smet - zang, diverse instrumenten Stoy Stoffelen - drums Dominique Vantomme - toetsen Guido Op de Beeck – bas, synthesizer Firmin Michiels – gitaar Chris Peeters - gitaar