© ChawChaw

LIV

De Mannschaft
ma 12 mei
ma 12 mei

Silke, 30 jaar, speelt Liv, 15 jaar. Liv zit in het derde middelbaar, heeft ros haar en sproeten, heeft nog nooit gekust, heeft nog nooit seks gehad, heeft kanker en vijftig procent kans om te overleven en is verliefd op Bart.
Bert, 35 jaar, speelt Bart Pieter Pierre Jean-Pierre Piet Patrick Patrick Junior (Bart voor de vrienden), 17 jaar. Bart zit in het vierde middelbaar, is een keer blijven zitten, heeft al veel gekust, heeft al drie keer seks gehad en is verliefd op Ruby.
Ine, 34 jaar, speelt Ruby, 16 jaar. Ruby zit in het vierde middelbaar, is de zus van Liv en weet niet of ze verliefd is op Bart, weet niet of ze Überhaubt ooit wil kussen, laat staan seks hebben, want dat is vies.

LIV is het verhaal van Liv, Bart en Ruby, drie zoekende pubers. Hun wereld wordt helemaal op zijn kop gezet door de ziekte van LIV, maar gek genoeg zorgt dit voor een enorme boost in het leven en helpt het hen te vinden wie ze zijn.

LIV is het verhaal over Guns ‘N Roses, over New Yorkers van den Aldi, over die van wiskunde, over gênante ouders, over angst en verdriet, maar vooral over leven, kei hard leven, tegen 120km/u dat de stukken er vanaf vliegen.  

LIV is een wervelende, grappige, maar met momenten ook gevoelige voorstelling over opgroeien in een grote wereld, het zoeken van je weg en het vinden van je bestemming. 

Een voorstelling voor pubers en iedereen die ooit een puber was!

Ideaal voor:

4de jaar secundair
3de graad secundair

Kan eventueel ook voor:

3de jaar secundair
buitengewoon secundair onderwijs

 

www.demannschaft.be

Credits

Concept, tekst, regie: Michai Geyzen en Stijn Van de Wiel
Spel: Silke Thorrez, Ine Bettens en Bert Dobbelaere
Decor: Laura Wallrafen
Techniek: Freek Pieters
Beeld: ChawChaw