© Jan Van Eyken en Pascal Braeckman

Backstage - Première

Jan Van Eyken en Pascal Braeckman
do 3 okt om 20u15 - 21u30
do 3 okt
20u15 - 21u30
  • do 3 okt
    20u15 - 21u30
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Waarom keek Koen Wauters op naar Pascal? Met hoeveel gitaarakkoorden schrijf je een wereldhit? Kan Tom Waes echt niet fietsen? Wat moet Bruce Springsteen met een rode slip? Hoe raakt Ben Crabbé aan een lief?

Het antwoord op al deze vragen en meer kom je te weten op BACKSTAGE. Pascal Braeckman en Jan Van Eyken nemen geen blad voor de mond en serveren jullie verrassende, grappige, emotionele, pikante, soms heel gênante maar gegarandeerd waargebeurde verhalen over zichzelf en over bekende mensen waar ze jarenlang mee samenwerkten. De leukste anekdotes waarin ze vooral zichzelf niet sparen.

Ze geven u een exclusieve inkijk in de wereld achter de glamour en glitter, de BACKSTAGE. Pascal Braeckman is DJ, lichtman en de bekendste klankman van Vlaanderen en Jan Van Eyken is tv-maker en de legendarische gitarist van De Kreuners. ‘Twee Tinten Grijs’ was het succesvolle tv- programma dat ze voor de VRT maakten en ze musiceren ook samen in de coverband ‘Pigbag Army’. Nu staan ze samen op het toneel in de theaters in jouw buurt.

Startschot Tarief: 20 €
Aanloop Tarief: 24 €
Laatste Kans Tarief: 26 €