© Sofie De Backere

Crudo

laGeste / Lisi Estaras & Pierre Muylle
vr 25 okt om 20u15 - 21u15
vr 25 okt
20u15 - 21u15
  • vr 25 okt
    20u15 - 21u15
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Crudo is de samenwerking tussen danseres-choreograaf Lisi Estaras, curator en crip agent Pierre Muylle en beeldend kunstenaar Klaus Compagnie, met atelier in de Zandberg.

Crudo begint als een lezing maar slaat om in een performance die op zoek gaat naar gelijkwaardigheid. Misschien is Pierre wel uiterst vaardig in het danser brut? Of gebeurt er iets visueel prikkelends als Lisi haar monkey mind van heen en weer springende gedachtenkronkels koppelt aan tekenen? Of is het hilarisch verhelderend om Klaus een uiteenzetting te horen geven over het weer en het ‘ballet-je’ van het journaal waarmee hij doelt op VRT-nieuwslezeres Hanne Decoutere?

Hoe verfrissend is het niet om als buitenstaander aan de slag te gaan, niet gehinderd door regels, geschiedenis, geplogenheden. Lisi, Pierre en Klaus verhaspelen dans, taal en teken, tot een speelse en kleurrijke nieuwe wereld.

 

Startschot Tarief: 11 €
Aanloop Tarief: 14 €
Laatste Kans Tarief: 16 €

 

Credits

performers Lisi Estaras, Pierre Muyle, Klaus Compagnie
lichtontwerp Helmut Van den Meersschaut
geluid & soundscape Damien Magnette
kostuumontwerp Ellen Kromhout
dramaturgie Hildegard De Vuyst

productie laGeste
met steun van Stad Gent, de Vlaamse Overheid, de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter