© Jan Linssen - Shariff Nasr

Comedy Café

Jan Linssen, Shariff Nasr, MC Tom Cools
di 11 mrt om 20u15 - 22u35
di 11 mrt
20u15 - 22u35

De Waai, café-opstelling, drankje bij de hand, nieuw talent en gevestigde namen en 175 stoelen met op één daarvan misschien wel jij… dat is de fomule van ons Comedy Café! 

Tijdens dit Comedy Café is Tom Cools de MC van dienst. Hij ontvangt o.a. Shariff Nasr en Jan Linssen

Jan Linssen is ongetwijfeld de man achter talloze grappen waar je al om gelachen hebt, zonder te weten dat ze van zijn hand zijn. Naast zijn eigen optredens schrijft hij ook teksten voor radio- en tv-programma's zoals De Rechtvaardige Rechters (Radio 2), De Weekwatchers (Radio 2), Taboe (één) en Twee tot de Zesde Macht (één). Bovendien draagt hij jaarlijks bij aan de succesvolle eindejaarsconferences van Kamal Kharmach, waar hij ook het voorprogramma verzorgt. Nu is het tijd voor zijn eigen show! In het voorjaar van '24 ging deze vriendelijke Limburger van start met zijn debuutvoorstelling Sloef. Tijdens dit Comedy Café zal hij na de pauze als headliner het beste uit deze voorstelling brengen!

Shariff Nasr, zoon van een Nederlandse moeder en Palestijnse vader, is een creatief raadsel. Hij heeft als regisseur en schrijver al meerdere films gemaakt, waaronder El Houb die een Gouden Kalf – de Nederlands Oscars - won voor beste scenario! Ondertussen loopt zijn insta met wekelijkse sketches onder de naam een stukje kneiterhard. Na zijn relatiebreuk een aantal jaren geleden was hij zo bang voor een sociaal leven dat hij ook als stand-up comedian begonnen is. In zijn comedy zoekt hij naar verlichting in de wereldpolitiek, Palestijnse opgedrongen gastvrijheid, besnijdenissen en breakups. Met scherpe humor en diepgaande observaties weet hij zijn publiek te raken en aan het denken te zetten. Onze programmator beschouwt zijn optreden als de scherpste 15 minuten comedy van het afgelopen seizoen!

De line-up wordt nog aangevuld met de winnaar van De Schaal Lies Lefever 2024. Benieuwd wie dat wordt? Kom naar de finale op 5 oktober!

Startschot Tarief: 11 €
Aanloop Tarief: 15 €
Laatste Kans Tarief: 20 €