© Albert Loos

Comedy Café

Lovella Telesford, Lev Vanorbeek, Warre Verlinden en MC Tom Cools
di 12 nov om 20u15 - 22u20
di 12 nov
20u15 - 22u20

De Waai, café-opstelling, drankje bij de hand, nieuw talent en gevestigde namen en 175 stoelen met op één daarvan misschien wel jij… dat is de fomule van ons Comedy Café! 

Tijdens dit Comedy Café is Tom Cools de MC van dienst. Hij ontvangt Warre Verlinden, Lev Vanorbeek en Lovella Telesford.

Lovella Telesford is een internet-sensatie. Er is een grote kans dat je haar filmpjes al een keer voorbij hebt zien komen op social media. Deze Amsterdamse moeder met roots in Suriname bespreekt serieuze topics in een komisch jasje. Herkenbare situaties over familie, kinderen, moederschap, daten, ruzies en dagelijkse momenten die we allemaal beleven. Maar ook haar persoonlijke leven brengt zij naar het kleine scherm. In een korte tijd heeft zij hiermee een grote following gecreëerd die zij haar ‘familie’ noemt. We zijn enorm trots haar voor een exclusieve show naar Vlaanderen te brengen! 

Lev Vanorbeek, een biker uit Zepperen, ontwikkelde op jonge leeftijd een liefde voor motoren en humor. Hij voegde de twee samen en zo ontstond Motorcycle Comedy. Hij zal je overtuigen met grappige observaties uit het dagelijkse leven, soms zelfs in het plat Zeppers! Lev draait al meerdere jaren mee in het comedy-milieu en was begin januari het voorprogramma van Erhan Demirci in de Werft. De uitverkochte zaal ging voor de bijl en achteraf hoorden we veelvuldig in de foyer “Van die Lev, willen wij meer zien!” weerklinken. At your service!  

De negentienjarige Mechelaar Warre Verlinden in het grote comedytalent van de toekomst. Een ontwapende podium charmeur die de zaal kan opzwepen en helemaal uit zijn handen kan laten eten! Eind november ’23 won Warre als jongste deelnemer ooit de jury persoonlijkheidsprijs van het Groninger Student Cabaret Festival, een festival waar o.a. Theo Maassen, Martijn Kardol en Pieter Verelst ooit met de prijzen gingen lopen. Leermeester van Warre Verlinden aan het conservatorium van Mechelen is Thomas Smith. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al de nodige ervaring in jeugdreeksen op tv. Het meest bekend is hij dan weer van zijn rol als zoon van Tom Waes in Undercover.

Startschot Tarief: 11 €
Aanloop Tarief: 15 €
Laatste Kans Tarief: 20 €