© Jelle Vermeersch

Goe genoeg

Amelie Albrecht
wo 29 mei om 20u15 - 22u15
wo 29 mei
20u15 - 22u15
  • wo 29 mei
    20u15 - 22u15
    CC de Werft, Geel
    Schouwburg

Met aanstekelijke energie en uitstekend gevoel voor timing brengt Amelie scherpe en hilarische observaties over het dagelijks leven.

 

De afgelopen twee jaren waren een rollercoaster voor Amelie Albrecht. Haar comedy carrière schoot als een raket in de lucht, met uitsluitend uitverkochte shows en veel opdrachten voor televisie. Ze wordt om de haverklap herkend op straat en krijgt spontaan goodies aangeboden als influencer. Dàn heb je het wel gemaakt zeker. Haar vrienden waarschuwen haar: “Zie maar dat je niet arrogant wordt!”. Maar dat zal haar niet overkomen: dat was ze al. 

Maar bekend zijn, is niet alleen rozengeur en maneschijn. Als Amelie over straat loopt, moet ze er altijd goed uitzien voor de selfies. Ze heeft een echte handtekening moeten bedenken en zelfs haar hond Duvel wordt ongewild aangeklampt. Ah ja, want die moest uiteraard een aparte instagram krijgen. Wees maar zeker: Amelie geniet van haar succes. En die nieuwe zaalshow? Die komt er wel. En die zal wel goe genoeg zijn. Maar wanneer is het goed genoeg voor haar?

 

Standaardprijs: € 22
Vroegboekprijs: € 18

 

www.ameliealbrecht.be